Savjeti i propisi

Propisi
Savjeti
Na najvećem i najprestižnijem sajmu investicija MIPIM koji se održava od 14. do 17. ožujka u Cannesu u Francuskoj nalazio se i štand Hrvatske gospodarske komore. Na štandu su predstavljeni domaći projekti šest hrvatskih agencija za nekretnine: Bodulo nekretnine, Broker grupa, Kastel Zagreb, Opereta nekretnine, Smart-Invest Immobilien i Spiller Farmer.
vidi više

Hoće li građanima u 2017. godini biti lakše ili teže kupiti nekretninu? Za mlade koji kupuju prvi stan odgovor je teže, a onima s većim primanjima pod uvjetom da su kreditno sposobni – lakše.
vidi više

Prema novom zakonu ukinule bi se olakšice pri kupnji prve rabljene nekretnine, a opća stopa poreza na promet nekretninama će se sniziti s 5 na 4 posto.

vidi više

Pozitivni trendovi se događaju u gradovima i to posebno u naša dva najveća grada Zagrebu i Splitu

vidi više

Na najpoznatijem svjetskom sajmu nekretninskih investicija MIPIM, koji se održava u Cannesu ove godine od 15-18 ožujka, prvi put će se predstaviti i Hrvatska.
vidi više

Hotelska grupa Intercontinental (IHG) je najavila ponovni povratak u Zagreb. To je najavio direktor grupe Hylko Veersteg na nedavno završenom Adria hotel forumu u Zagrebu.
vidi više

Na kraju Tkalčićeve ulice, na mjestu trgovačkog centra Cascade, nastat će novi hotel „Academia” sa četiri zvjezdice.
vidi više

Prema podacima Burze nekretnina i njenom BN indeksu stambenih nekretnina, cijene u 2015 godini su pale za 2,12% u odnosu na 2014 godinu.
vidi više

Eurostatov indeks cijena stambenih nekretnina (HPI indeks) u Europskoj je uniji u prvom kvartalu ove godine zabilježio rast cijena stambenih nekretnina od 2,5 % na godišnjoj razini, čime se kontinuitet rasta HPI indeksa protegao od prvoga kvartala prošle godine.
vidi više

 Puknuće cijevi u stanu, izljev vode, požar, udar groma... sve su to situacije koje ne možemo predvidjeti, ali se možemo na vrijeme zaštititi od njihovih posljedica. Osigurajte svoj dom na povoljniji način. Za vaše kućanstvo pripremili smo posebne pakete osiguranja koji vam pružaju značajnu uštedu prilikom ugovaranja osiguranja.
vidi više

 

Zašto burza nekretnina?

  • Ponuda svih agencija članica na jednom mjestu
  • Više od 30 članica agencija na jednom mjestu
  • Samo provjerene nekretnine
  • Stvarne realizirane cijene nekretnina
  • Statistike/Trendovi
  • Profesionalni savjeti
  • 20 godina iskustva na tržištu nekretnina
  • Sve o tržištu nekretnina

O nama

Burza nekretnina djeluje na hrvatskom tržištu od 1996.g., organizirana je kao servis članova - poslovnih subjekata u djelatnostima vezanim za poslovanje nekretninama s područja Hrvatske, kojima pruža potporu u svakodnevnom poslovanju, te istovremeno omogućuje da se njihova međusobna suradnja odvija na najbrži i najjednostavniji način.

Temeljem Kodeksa etike poslovanja članovi Burze podržavaju profesionalno i korektno poslovanje na tržištu i odnose prema klijentima i drugim subjektima u djelatnosti.

Prijava na newsletter

Upišite svoju e-mail adresu.